info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

Top 5 redenen waarom het investeren in trainingen waardevol is!

Voor meer informatie
0800-2224449

Het investeren in opleidingen of trainingen voor uw personeel moet u nooit onderschatten. Het is van essentieel belang dat u de kennis van uw medewerker op goed niveau houdt om mee te kunnen gaan met onder andere de ontwikkelingen op technologisch gebied en de strengere eisen die worden gesteld. Om een voorbeeld te noemen, de nieuwe(re) ITIL® 4 Foundation die is uitgekomen op 18 februari 2019. De Vorige versie van ITIL® V3 dateert uit 2011 en de update was noodzakelijk omdat nu andere methodieken zoals Lean, Agile of DevOps ook ruim besproken worden.

Maar wat zijn nou echt concrete voorbeelden van de noodzaak in het investeren in trainingen?

 1. Het personeel blijft langer werkzaam bij uw bedrijf. De kosten voor het aantrekken van nieuw personeel ligt vele malen hoger dan het investeren in aanwezig talent. Uw werknemers tevreden houden zorgt dus voor meer besparingen op lange termijn.
 2. Door het ontwikkelen van vaardigheden, kunt u beter concurreren en blijft u een krachtige marktpositie behouden. U moet meegaan met de trends en innovaties in uw vakgebied, zeker gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus waar het ‘’nieuwe werken’’ een grotere rol is gaan spelen.
 3. Hogere werktevredenheid voor uw personeel. Als uw personeel meer wordt uitgedaagd en zich zelfverzekerd voelt, is een betere toewijding en productiviteit een mooie bijkomstigheid. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat uw bedrijf efficiënter wordt.
 4. U trekt de best presterende werknemers aan die staan te popelen om bij uw organisatie in dienst te treden. Een trainingsbudget beschikbaar stellen voor uw personeel maakt uw gehele organisatie aantrekkelijker.
 5. Het ontwikkelen van uw personeel zorgt ervoor dat u het personeel dat al welbekend is met de bedrijfscultuur een nog verdere stap kan nemen. Zo kunt u kiezen voor interne promotie in plaats van het aannemen van duurder personeel. Dit zorgt voor minder kosten, een kortere inwerkperiode en geeft u een positief signaal af aan andere medewerkers.

Bent u van plan om te investeren in uw personeel maar weet u nog niet hoe? Neem contact op met één van de trainingsadviseurs van D-ICT Solutions die een advies op maat kan geven.

Wist u dat er ook een subsidie beschikbaar is voor het verkrijgen van loopbaanadviezen, het oprichten van een bedrijfsschool en het up to date houden van de vaardigeden? D-ICT Solutions kan u bijvoorbeeld ondersteunen met een workplace assessment.

D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram