info@dictsolutions.com
0800-2224449

Project Management (algemeen)

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

Inhoud

Door diverse casus wordt u inzicht en vaardigheid bijgebracht met betrekking tot Algemene Projectmanagement baselines. U krijgt kennis over technieken en tools betreffende projectmanagement zoals Gantt charts, Projectplannen, Kritische pad, dependency charts, Work Breakdown Structures, etc.. .

U kunt de projectmanagement processen, en producten plaatsen en vergelijken met verschillende methodes zonder volgens een vaste methode te werken.

Ingegaan wordt op project fasering binnen de organisatie. Het plannen en besturen van een project. Hoe de kwaliteit te bewaken binnen een project. Aandacht is er voor financiën en budgettering. De module Project Management bevat:

- projectfasering en projectorganisatie,

- projectplanning & beheersing,

- team management

- budgetten en geld,

- kwaliteitsbewaking,

- risicomanagement

- projectmanagement methoden en technieken,

Doelgroep & doelstelling

Deze cursus is bestemd voor iedereen die een algemene aanpak in project management zoekt, maar niet wil vast zitten aan een specifieke methode.

Voorkennis & niveau

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Er wordt uiteraard altijd rekening gehouden met bestaande kennisniveau's, zodat de materie altijd aansluit.

Kenmerken

4 sessies van 1 dagtraining.

 

Examens

Op aanvraag ontvangt u een deelnamecertificaat, er is voor deze training een examen samengesteld door EUREXAMS.

Verder biedt ICT Solutions u diverse andere mogelijkheden voor erkende examens. Zie hiervoor ons aanbod "project management"

Uitvoering

Zowel klassikaal als individueel. Individueel in overleg met begeleider/docent. Klassikaal met beperkte inspraak op planning en doorloop c.q. afstemming van lesdata en locaties. Zie vooraankondiging en startprocedure.

De student zal zelf diverse (praktijk)opdrachten uitvoeren, -zelfstandig of klassikaal. Een aantal praktische opdrachten zijn onderdeel van deze bijeenkomst. Bij maatwerk, waarbij een business casus wordt gebruikt afgestemd op een organisatie, wordt deze praktijkoefeningen gebruikt om de casus door te nemen.

Heeft u een vraag over: Project Management (algemeen)

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

75,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram