info@dictsolutions.com
0800-2224449

PRINCE2 Foundation

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

PRINCE2® Foundation

De Foundation Level certificering introduceert de PRINCE2 methode en heeft als doel te bevestigen dat u de PRINCE2 methode goed genoeg kent en begrijpt om effectief te kunnen werken met of als lid van een projectmanagementteam dat werkt binnen een omgeving die PRINCE2 ondersteunt. De Foundation certificering is ook een voorwaarde voor de Practitioner certificering. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

PRINCE2 Foundation cursusbeschrijving

De Foundation Level certificering introduceert de PRINCE2 methode en heeft als doel te bevestigen dat u de PRINCE2 methode goed genoeg kent en begrijpt om effectief te kunnen werken met of als lid van een projectmanagementteam dat werkt binnen een omgeving die PRINCE2 ondersteunt.

Hoofdonderwerpen PRINCE2 Foundation

  • Project prestatieaspecten
  • Principes
  • Organisatie, Business case, Plannen, Risico’s, Kwaliteit, voortgang, Wijzigingen
  • Opstarten, Sturen, Initiëren, Beheersen, Opleveren, Afsluiten
  • Op maat maken

Deze cursus behandelt de basis van de PRINCE2® methode en is tevens gericht op het voorbereiden van cursisten op het officiële PRINCE2® foundation examen.

Wilt u binnen 5 dagen volledig PRINCE2 gecertificeerd worden? (dus zowel uw Foundation als het Practitioner certificaat). Volg dan één van onze populairste trainingen, de PRINCE2 Fast track training. Heeft u al uw PRINCE2 foundation certificaat en bent u toe aan de volgende stap? Volg de dan de PRINCE2 Practitioner training en haal binnen 3 dagen uw certificering!

PRINCE2 Foundation 2017 doelgroep

Deze certificering is gericht op (aspirant) projectmanagers of professionals die projecten managen. Het is ook relevant voor andere belangrijke medewerkers die betrokken zijn bij het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering van projecten, waaronder: leden van een projectstuurgroep (zoals een opdrachtgevers), teammanagers (zoals een product delivery managers), Projectborging (zoals Business Change Analysts), Projectondersteuning (zoals Projectoffice personeel) en operationele lijnmanagers of medewerkers.

 

PRINCE2 Foundation 2017 voorkennis

Geen

PRINCE2 Foundation 2017 duur

3 dagen met op de laatste dag het examen

PRINCE2 Foundation  examendetails

Examenonderwerpen PRINCE2 Foundation

De karakteristieken en de context van een project en de voordelen van het werken

volgens PRINCE2®; Het doel van de PRINCE2® rollen, managementproducten en thema’s; De PRINCE2® principes; Het doel, de doelstellingen en de context van de  PRINCE2® processen.

Examen PRINCE2 Foundation

Het examen bestaat uit 75 multiple-choice vragen en 5 controlle vragen.

De deelnemer moet in 1 uur 35 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 50%.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij PRINCE2 foundation incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een PRINCE2 Foundation incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie PRINCE2 Foundation. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van PRINCE2 binnen uw organisatie door een gecertificeerde PRINCE expert.

Heeft u een vraag over: PRINCE2 Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

1.305,00 1.150,00
1.305,00
1.305,00
45,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram