info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

PRINCE2 Fast Track

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
PRINCE2® Fast Track Deze cursus is geschikt voor Project Managers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en/of deelneemt aan een of meer projecten. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

PRINCE2 Fast Track (PRINCE2 Foundation & PRINCE2 Practitioner)

De PRINCE2® Fast Track cursus behandelt in de eerste drie dagen een uitgebreide basis van de PRINCE2® methode, ook wel bekend als de PRINCE2 Foundation. . De cursus is gericht op het geven van inzicht aan cursisten in de filosofie van de PRINCE2® methode en tevens op het voorbereiden van cursisten op de officiële PRINCE2® Foundation en Practitioner examens. Het PRINCE2 Foundation examen  vindt plaats op de middag van de derde dag. De laatste 2 dagen zullen in het teken staan van verdere verdieping in de methodiek en op voorbereiding op en afname van het PRINCE2 Practitioner examen.

Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectprocessen en projectrollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen, die in elk project voorkomen. Gedurende de cursus zullen de deelnemers leren hoe ze een projectmanagement organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het sturen, managen en plannen van een project. Deelnemers zal worden geleerd hoe ze de verschillende projectmanagement rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

In het Practitioner deel zal de nadruk liggen op het verkrijgen van meer detailinzicht en zullen de cursisten beter inzicht krijgen in hoe de methodiek in de gegeven case kan worden toegepast. Ook zal geanalyseerd worden of de methodiek juist is gebruikt, en waar er ruimte is voor verbetering. De laatste dag van de PRINCE2 Fast track training wordt afgesloten met het Practitioner examen (2,5 uur).

Er is ook een interessante methode ontwikkeld dat PRINCE2 met Agile combineert, over dit framework leert u alles tijdens de PRINCE2 Agile Fast Track 

 

Deze cursus is geschikt voor Project Managers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en/of deelneemt aan een of meer projecten.

Geen, HBO

5 dagen inclusief de examens

Het foundation examen bestaat uit 75 multiple-choice vragen en 5 controlle vragen.

De deelnemer moet in 60 minuten 35 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 50%.

Het open boek practitioner examen bestaat uit 80 multiple-choice vragen.

De deelnemer moet in 150 minuten 44 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 55%.

 

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij PRINCE2 fast track incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een PRINCE2 fast track incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie PRINCE2. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van PRINCE2 binnen uw organisatie door een gecertificeerde PRINCE2 expert.

Heeft u een vraag over: PRINCE2 Fast Track

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

2.425,00
2.425,00
2.425,00
2.425,00
2.425,00
2.425,00
75,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram