info@dictsolutions.com
0800-2224449

P3O Foundation

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

P3O Foundation cursusbeschrijving

De P3O® Foundation (Portfolio, Programme and Project Offices) training van D-ICT Solutions bereidt u voor op het officiële Portfolio, Programme and Project Offices P3O® examen. P3O® is afgestemd op de PRINCE2®, MSP®, M_o_R® en MoP® modules. En brengt een reeks processen, principes en technieken met zich mee om de PMO (Project Management Office) te ondersteunen met een gebalanceerde portfolio voor ''change'' en zorgt voor een consistente levering van projecten en programma's binnen uw organisatie.

P3O Foundation

De P3O® Foundation (Portfolio, Programme and Project Offices) training van D-ICT Solutions bereidt u voor op het officiële Portfolio, Programme and Project Offices P3O® examen. P3O® is afgestemd op de PRINCE2®, MSP®, M_o_R® en MoP® modules. En brengt een reeks processen, principes en technieken met zich mee om de PMO (Project Management Office) te ondersteunen met een gebalanceerde portfolio voor ''change'' en zorgt voor een consistente levering van projecten en programma's binnen uw organisatie

P3O Foundation doelgroep

De P3O Foundation training is bedoelt voor eenieder die:

  • de effectiviteit van organisatie wilt vergroten met betrekking tot business changes.
  • Is gefascineerd foor dergelijke governance-standaarden zoals: MSP, MoP & PRINCE2 en professioneel advies nodig hebben.
  • deelneemt aan de uitvoering van programma's of projecten in verschillende rollen en/of het beheer van de portfolio's met betrekking tot organisatieveranderingen.

P3O Foundation voorkennis en niveau

Er is geen specifieke voorkennis vereist maar kennis van PRINCE2, MSP en MoP werkt in uw voordeel.

P3O Foundation duur

3 dagen inclusief examentraining en examen

P3O Foundation examendetails

75 vragen, welke ieder één punt waard zijn. Maar uiteindelijk tellen er maar 70 mee voor het eindresultaat. U moet 35 punten behalen van de 70, dus 50% in te slagen.

P3O Foundation extra informatie

Het doel van de training is om kennis mee te geven met betrekking tot het functioneren en de implementatie van Portfolio-, Programma- en Projectkantoren, zodat kandidaten het Foundation-examen kunnen halen en de business change governance met succes kunnen implementeren in de organisaties.

Heeft u een vraag over: P3O Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

45,00
1.305,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram