info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

Nieuw bij D-ICT Solutions Service Desk Foundation training!

Voor meer informatie
0800-2224449

Inhoud van de training: De deelnemer verkrijgt inzicht in het belang van IT-ondersteuning in de hedendaagse zakelijke omgeving en de rol van de servicedesk hierin, kennis van de kern van service management processen (incident, problem en acces) en hoe dit binnen de taken en verantwoordelijkheden van de servicedesk past, alles wat de deelnemer moet weten over de rol en de verantwoordelijkheden binnen de servicedesk. De deelnemer leert essentiële vaardigheden en competenties te identificeren, te begrijpen en efficiënte en effectieve ondersteuning aan de servicedesk te leveren. De deelnemer leert bewust professionele telefonische ondersteuning te leveren, Service Level Agreements op hun waarde en belang in te schatten en het begrijpen van de noodzaak en de waarde van Service Desk metrics. De module Service Desk Foundation in vogelvlucht: Een praktische inleiding in de belangrijkste concepten, communicatievaardigheden en competenties die nodig zijn om professionele en effectieve ondersteuning te bieden plus een grondige inductie naar de Service Desk en het belang ervan voor de organisaties van vandaag. Kwalificatie: Examen van APMG. Na behalen van het examen krijgt de deelnemer het APMG certificaat Service Desk Foundation. Literatuur: Lesmap inclusief voorbeeldexamens, boek. Uitvoering: Klassikaal, 3 dagen inclusief examentraining en examen Doelgroep & doelstelling: Deze cursus is bedoeld voor customer support medewerkers. De deelnemer voorbereiden op het Service Desk Foundation examen. Na afloop heeft de deelnemer inzicht in het functioneren van een professionele Service Desk. Voorkennis & niveau: Geen. Instroomniveau MBO. Kosten € 1100,-

D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram