info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

Managing Microsoft Teams (ms-700)

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
De cursus Managing Microsoft Teams is bedoeld voor personen die de rol van Microsoft 365 Teams Admin ambiëren. Microsoft Teams-beheerders configureren, implementeren en beheren Office 365-workloads voor Microsoft Teams die zich richten op efficiënte en effectieve samenwerking en communicatie in een bedrijfsomgeving.

Cursusbeschrijving Managing Microsoft Teams

Deze cursus behandelt zes centrale elementen: overzicht van Microsoft Teams, implementatie van governance, beveiliging en compliance voor Microsoft Teams, voorbereiding van de omgeving voor implementatie van Microsoft Teams, implementatie en beheer van teams, beheer van samenwerking en beheer van communicatie in Microsoft Teams. In Microsoft Teams-overzicht krijgt u een overzicht van Microsoft Teams inclusief Teams-architectuur en gerelateerde Office 365-workloads. U krijgt een overzicht van beveiliging en compliance in Microsoft Teams en ten slotte krijgt u een overzicht van hoe u Microsoft Teams beheert. Bij het implementeren van governance, beveiliging en compliance voor Microsoft Teams, plant en configureert u governance voor Office 365-groepen, inclusief verloop- en naamgevingsbeleid. Vervolgens implementeert u beveiliging door voorwaardelijke toegang, MFA of Threat Management voor Microsoft Teams te configureren. Ten slotte implementeer je naleving voor teams door DLP-beleid, eDiscovery-cases of toezichtbeleid te gebruiken. Bij het voorbereiden van de omgeving voor een Microsoft Teams-implementatie plant u een upgrade van Skype voor Bedrijven naar Microsoft Teams door upgradepaden met coëxistentie- en upgrademodi te evalueren, vergadermigraties te beheren en coëxistentie- en upgrade-instellingen te configureren. Vervolgens plant en configureert u netwerkinstellingen voor Microsoft Teams, en tot slot implementeert en beheert u Microsoft Teams-eindpunten. Bij het inzetten en beheren van teams, leert u hoe u teams maakt en beheert, lidmaatschap en toegang voor zowel interne als externe gebruikers beheert. Bij het beheren van samenwerking in Microsoft Teams beheert u chat- en samenwerkingservaringen, zoals teaminstellingen of beleid voor het maken van privékanalen. Ten slotte beheert u instellingen voor Teams-apps zoals app-installatiebeleid, apps, bots en connectoren in Microsoft Teams of publiceert u een app op maat in Microsoft Teams. Deze cursus wordt afgesloten met het beheren van communicatie in Microsoft Teams. U leert hoe u ervaringen met live evenementen en vergaderingen beheert, telefoonnummers of telefoonsysteem voor Microsoft Teams beheert en tenslotte hoe u problemen met audio, video en klanten oplost.

Heeft u nog geen kennis met betrekking tot Microsoft teams, dan raden wij u de optimaal thuiswerken met Microsoft Teams training aan.

Doelgroep Managing Microsoft Teams

Eenieder die geïnteresseerd is in Microsoft Teams of in het behalen van het Microsoft Teams Administrator Associate-certificeringsexamen.

Doelgroep Managing Microsoft Team

Een bekwaam begrip van functionele basiservaring met Microsoft 365-services.
Een bekwaam begrip van algemene IT-praktijken, inclusief het gebruik van PowerShell.

.

Trainingsduur Managing Microsoft Teams

De klassikale Managing Microsoft Teams training duurt 4 dagen.

Examendetails Managing Microsoft Teams

De prijs voor deze training is inclusief de kosten van €195 voor het Managing Microsoft Teams examen bekend onder MS-700.

Extra informatie Managing Microsoft Teams

Het examen dient gemaakt te worden bij een officiële examen locatie. De kosten voor dit examen zijn normaal €195 exc. BTW en wordt gratis geleverd bij uw inschrijving. Het examencentrum is open van Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00.

 

Heeft u een vraag over: Managing Microsoft Teams (ms-700)

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

60,00
1.890,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Bent u geïnteresseerd in gratis deelname aan onze Scrum in de praktijk webinar?

Vul dan hier uw emailadres in en ontvang uw uitnodiging in uw mailbox!

 

Trainingen in de spotlight: 

- TOGAF Certified / level 2 met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 3-4 maart 2021

- Agile Scrum Foundation met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 8-9 maart 2021

- ASL Foundation met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 16 & 23 maart 2021

- IPMA D met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 22-25 maart 2021

- ITIL V3 Service Transition met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 22-24 maart 2021

Neem contact op met één van onze trainingsadviseurs via de livechat, telefoon of mail voor een korting of eventueel een gratis apple device bij uw training!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

0
  0
  Uw bestellingen
  Geen bestellingenNaar overzicht trainingen
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram