info@dictsolutions.com
0800-2224449

LSS Green Belt

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
Tijdens deze uitgebreide opleiding leert de student als eerste de achtergronden van Lean Management en Six Sigma kennen en hoe deze twee elkaar versterken. De student leert alle belangrijke instrumenten uit de Lean Six Sigma toolbox en gaat er zelf actief mee aan de slag, op deze manier wordt de theorie direct zichtbaar in de praktijk.

LSS Green Belt cursusbeschrijving

Tijdens deze uitgebreide opleiding leert de student als eerste de achtergronden van Lean Management en Six Sigma kennen en hoe deze twee elkaar versterken. De student leert alle belangrijke instrumenten uit de Lean Six Sigma toolbox en gaat er zelf actief mee aan de slag, op deze manier wordt de theorie direct zichtbaar in de praktijk. Het is belangrijk dat verbeteringen worden doorgevoerd en geaccepteerd door management en medewerkers. Daarom krijgt het onderwerp verandermanagement veel aandacht tijdens deze Lean Six Sigma Green Belt. Deze opleiding is opgesteld volgens de 5 stappen van een Lean Six Sigma project: Define, Measure, Analyze, Improve en Control (DMAIC).

Na deze opleiding bent u in staat om zelfstandig een Lean Six Sigma project te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen en weet de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving. De student begrijpt de impact van veranderingen op medewerker en organisatie en kent de
voordelen om de eigen werkzaamheden steeds verder te verbeteren.

Wilt u eerst nog op een lager niveau kennismaken met Lean Six Sigma? Volg dan de populaire LSS Yellow Belt training. Indien u het Lean Six Sigma green certificaat al heeft gehaald, kunt u ook een overstap naar de black belt met de Lean Six Sigma Upgrade Green naar Black Belt training.

Toch beter bekend worden met een andere methode bekijk dan de pagina projectmanagement met een overzicht van alle trainingen.

LSS Green Belt doelgroep

De Green Belt opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants uit de dienstverlenende sector of overheidsinstellingen die een voortrekkersrol hebben of krijgen binnen Lean Six Sigma verbeterprojecten in hun eigen organisatie.

LSS Green Belt voorkennis en niveau

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, MBO+/HBO niveau.

LSS Green Belt duur

7 dagen

LSS Green Belt (PeopleCert) examendetails

180 minuten, 100 multiple-choice vragen (IASSC).
U ontvangt het officiële LLS Green Belt certificaat.

Heeft u een vraag over: LSS Green Belt

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

2.780,00
2.780,00
385,00
105,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram