info@dictsolutions.com
0800-2224449

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle cursusbeschrijving

De module Managing across the Life Cycle is een op zichzelf staande kwalificatie, maar is de laatste module van de Lifecycle of Capability modules die leiden naar het ITIL® Expert in IT Service Management niveau. Het doel van deze training en het bijbehorend examen en certificatie is, respectievelijk, het overbrengen, testen en valideren van de kennis over de inhoud van de ITIL® publicaties. De focus ligt op Business, management en controle op doelstellingen, processen, functies en activiteiten en op de interfaces en interacties tussen de processen zoals beschreven in de vijf ITIL kernpublicaties. Tijdens de opleiding worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, leergesprekken, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle

De module Managing across the Life Cycle is een op zichzelf staande kwalificatie, maar is de laatste module van de Lifecycle of Capability modules die leiden naar het ITIL® Expert in IT Service Management niveau.
Het doel van deze training en het bijbehorend examen en certificatie is, respectievelijk, het overbrengen, testen en valideren van de kennis over de inhoud van de ITIL® publicaties. De focus ligt op Business, management en controle op doelstellingen, processen, functies en activiteiten en op de interfaces en interacties tussen de processen zoals beschreven in de vijf ITIL kernpublicaties.
Tijdens de opleiding worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, leergesprekken, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle (PeopleCert) doelgroep

ICT professionals die een business en management niveau willen behalen van de ITIL® Lifecycle kern en hoe deze geïmplementeerd kan worden om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.
Diegenen die het ITIL®  Expert certificaat in IT Service Management willen behalen waarbij dit de laatste verplichte module is.
Diegenen die het ITIL®  Master in IT Service Management willen gaan behalen, waarvoor deze training een vereiste is.

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle (PeopleCert) voorkennis

ITIL® Foundation of ITIL®
Minimaal 15 credits behaald met ITIL® Service Lifecycle of Service Capability kwalificaties

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle (PeopleCert) duur

4 dagen, optioneel kan op de 4e dag ter afsluiting examen gedaan worden.

ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle (PeopleCert) examendetails

Examenonderwerpen
Tijdens het examen komen de volgende onderwerpen en competenties aan bod: Introductie tot IT Service Management Business en Management aangelegenheden; Managen van de Planning en Implementatie van IT Service Management; Management van Strategische veranderingen; Risico Management; Begrijpen van Organisationele uitdagingen; Service Assessment; Begrip van Complementary Industry Guidance (ISO20000, CMMI, TQM, Six Sigma, COBIT, etc.)

Examen
Multiple-choice examen, 120 minuten, gesloten boek.
35 punten nodig om te slagen (van de 50 beschikbare punten).

Heeft u een vraag over: ITIL Life Cycle: Managing Across the Lifecycle

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

60,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram