info@dictsolutions.com
0800-2224449

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement cursusbeschrijving

In deze cursus wordt u ondergedompeld in de praktische aspecten van de ITIL ® Service Lifecycle en de processen die samenhangen met de Service Offerings and Agreements van diensten & dienstverlening. De nadruk van deze cursus ligt in eerste instantie op het operationele niveau van procesactiviteiten en ondersteunende methoden. Daarnaast zal de focus liggen op de verschillende benaderingen om deze processen uit te voeren in een praktische, hands-on leeromgeving. Deze training is bedoeld om certificaathouders in staat te stellen om de leerstof toe te passen in de gehele Service Management Lifecycle.    

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement

In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

Het plannen van de hoofdactiviteiten voor de processen Service Level Management en Financial Management; Het plannen van de uitwisseling van relevante informatie voor het managen van de Service Offerings and Agreement processen;

het initiëren van acties om ervoor te zorgen dat de hoofdactiviteiten in de Service Offerings and Agreement processen voldoen aan de vastgestelde doelstellingen; Het rapporteren over effectiviteit en efficiency van de activiteiten binnen de Service Offerings and Agreement processen; Het organiseren van de uitwisseling van relevante informatie met andere processen; Het verstrekken van informatie over Service Level Management en Financial Management voor IT Services aan andere IT Service Managementprocessen, gebruikers en leveranciers; Het onderhouden van de procedures van de service offerings and agreement processen; Het maken van Service Level afspraken met de klant en alle hiervoor benodigde voorbereiding: Service Level Requirements en input van andere processen; Het monitoren en tracken van Servicel Level agreements en de rapportage naar de klant; Het financieel onderbouwen van beslissingen en Financial management integreren bij de support en delivery processen; Het maken van financiële berekeningen over de dienstverlening aan de klantenorganisatie; Interne rapportages omzetten en evalueren naar een Service Level rapportage voor de klant; het bewaken en verbeteren van de Service Offerings and Agreement processen; Het voorstellen van verbeteringen op basis van de resultaten van monitoring en reviews het plannen en uitvoeren van audits van afspraken, van financiële plannen en van berekeningen en omgang met de klant reguleren.

Doelgroep
Dit is een module voor professionals die te maken hebben met (commerciële) aanbiedingen en overeenkomsten voor IT Service Management. Gedegen Service Level Agreements (SLA’s) en contracten met leveranciers voorkomen misverstanden en waarborgen een vlekkeloze levering van diensten op termijn.

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement (PeopleCert) doelgroep

Dit is een module voor professionals die te maken hebben met (commerciële) aanbiedingen en overeenkomsten voor IT Service Management. Gedegen Service Level Agreements (SLA’s) en contracten met leveranciers voorkomen misverstanden en waarborgen een vlekkeloze levering van diensten op termijn.

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement (PeopleCert) voorkennis

ITIL® Foundation

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement (PeopleCert) duur

4 dagen, met op de 4e dag ter afsluiting het examen.

ITIL Capability: Service Offerings & Agreement (PeopleCert) examendetails

Examenonderwerpen
Introductie Service Management op basis van ITIL®; Doelen, begrippen en processen van de serviceproductie fase; Het effectief opstellen van een service portfolio; Het opstellen van servicecatalogus; De belangrijke elementen uit Service Level Agreement (SLAs); De wijze waarop effectieve SLAs uw organisatie kunnen versterken; Het inrichten van een strategische IT inkooporganisatie (Supplier Management); Het managen van de (interne of extern) klant door Demand Management; De wijze waarop structureel demand management u kan helpen in de planning; De match tussen supplier- en demand management.

Examen
Multiple-choice examen, 90 minuten, gesloten boek.
28 punten nodig om te slagen (van de 40 beschikbare punten).

Heeft u een vraag over: ITIL Capability: Service Offerings & Agreement

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

60,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram