info@dictsolutions.com
0800-2224449

ITIL v3 Fast Track

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

ITIL v3 Fast Track cursusbeschrijving

ITIL is een belangrijke certificering voor IT-professionals en medewerkers die meer van IT Service Management willen weten. Organisaties die volgens ITIL werken gebruiken het complete ITIL-certificeringsprogramma om personeel functiegericht op te leiden. Hun ITIL-competenties laten hen beter presteren en samenwerken. In deze ITIL fast track training leert u de eerste 3 dagen de Foundation begint u met ITIL Practitioner: u leert nu ITIL praktisch en inzichtelijk te gebruiken om verbeteringsinitiatieven af te stemmen op de specifieke zakelijke doelen op ieder niveau binnen uw organisatie. Het Practitioner deel leert om de theorie van het Foundation deel in de praktijk te kunnen toepassen. Dit deel wordt aan het einde van de 5e lesdag besloten met het Practitioner examen.

ITIL v3 Fast Track

ITIL is een belangrijke certificering voor IT-professionals en medewerkers die meer van IT Service Management willen weten. Organisaties die volgens ITIL werken gebruiken het complete ITIL-certificeringsprogramma om personeel functiegericht op te leiden. Hun ITIL-competenties laten hen beter presteren en samenwerken.
In deze ITIL fast track training leert u de eerste 3 dagen de Foundation theorie met aan het eind van de 3e cursusdag het officiële ITIL Foundation examen. Op de 4e lesdag begint u met ITIL Practitioner: u leert nu ITIL praktisch en inzichtelijk te gebruiken om verbeteringsinitiatieven af te stemmen op de specifieke zakelijke doelen op ieder niveau binnen uw organisatie. Het Practitioner deel leert om de theorie van het Foundation deel in de praktijk te kunnen toepassen. Dit deel wordt aan het einde van de 5e lesdag besloten met het Practitioner examen.

ITIL v3 Fast Track doelgroep

IT-professionals, business managers of business proceseigenaren die in een organisatie volgens/met ITIL werken en naast de opgedane theoretische kennis, ITIL ook goed willen kunnen toepassen in de praktijk.

ITIL v3 Fast Track  voorkennis en niveau

Geen, MBO+

ITIL v3 Fast Track  duur

5 dagen van 09:30-16:30 uur inclusief de 2 examens

ITIL v3 Fast Track  examendetails

Examens
Het ITIL  Foundation multiple-choice gesloten boek examen duurt 60 minuten, 40 vragen, bij 26 of meer goed geslaagd.
Het ITIL Practitioner multiple-choice open boek examen duurt 1:45 uur, 40 vragen, bij 28 of meer goed geslaagd.

ITIL v3 Fast Track (PeopleCert) extra informatie

Deze 2 certificaten geven samen 5 credits in de richting van ITIL Expert.
ITIL Practitioner is geen voorwaarde voor het mogen volgen van een Intermediate cursus, ITIL Foundation echter wel.

Heeft u een vraag over: ITIL v3 Fast Track

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

75,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram