info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

Is een incompany training volgen bij D-ICT Solutions de beste oplossing?

Voor meer informatie
0800-2224449

U wilt een training volgen maar u merkt dat meerdere collega’s geïnteresseerd zijn of u wilt graag een training voor uw personeel organiseren. Is een incompany training misschien interessant en waar moet u aan denken? Een salesmedewerker van D-ICT Solutions kan tijdens een telefoongesprek altijd een goed advies geven over incompany trainingen en dit doen wij graag kosteloos. Binnen de eerste minuten hebben wij in de meeste gevallen al een goed beeld van welke incompany training het beste past bij het geschetste profiel. Kunnen alle medewerkers de training tegelijkertijd volgen? Vanuit onze eigen kwaliteitsmanagement geven wij een training aan maximaal 12 kandidaten per sessie voor een incompany training. Dit zorgt voor een optimale kennisoverdracht en interactie binnen de groep. Hier kunnen wij bij D-ICT Solutions ook bij helpen, we geven graag advies over de grootte van de incompany groepen en denken mee over het eventuele splitsen van groepen voor de incompany training. Wat is de beste locatie voor een training? Binnen het bedrijf is er natuurlijk altijd wel een locatie/ruimte beschikbaar waar onze trainer naartoe kan komen voor de incompany training, dit kan veel kosten besparen en is erg gemakkelijk. Wilt u toch eventuele invloeden op de training te kunnen beperken? Dan nodigen wij de deelnemers ook graag uit voor een incompany training op ons kantoor in Amsterdam. Dan komt de training in de meeste gevallen meer natuurlijk over op de deelnemers. Als u gebruik maakt van onze trainingsfaciliteiten krijgt iedereen bijbehorend ook onbeperkt koffie/thee en hebben we een meer dan uitstekende lunch. Waarom D-ICT Solutions? D-ICT Solutions biedt al incompany trainingen, workshops en seminars aan voor de grootste opleiders, lokale en decentrale overheden, multinationals en het MKB. Wilt u graag referenties ontvangen? Dan sturen wij deze graag. Aangezien D-ICT Solutions uitsluitend eigen ervaren en gecertificeerde trainers gebruikt liggen de tarieven gemiddeld 20%-25% lager dan bij andere partijen. Dit zorgt er ook voor dat wij niet constant van cursusdata en cursuslocatie hoeven te veranderen zoals u van andere partijen gewend bent. Wij helpen u graag met het vinden van een bijpassende in-company training en zijn altijd te bereiken via info@dictsolutions.com en 020-2050324. ‘’De auteur van dit artikel ‘’Keesjan Fijma is een marketing en sales specialist.’’ Samen met de gecertificeerde trainers, interim managers, coaches en het ander personeel van D-ICT Solutions (Detachering, Interim Management, Consultancy en Training) toonaangevend op het gebied van gecertificeerde trainingen wereldwijd in diverse Proces-, Project-, Service en kwaliteitsmanagementtechnieken zoals ITIL, ISO, PRINCE2, Agile, Lean Six Sigma, BiSL en nog vele anderen.’’

D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram