info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

IPMA-C Theorie

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

IPMA-C Theorie cursusbeschrijving

Tijdens de IPMA-C training komen alle technische-, gedragsmatige- en contextuele competenties uit de Nederlands Competence Baseline aan bod. De inhoud van deze training sluit goed aan op de exameneisen. Tijdens de sessies is er veel ruimte voor de ontwikkeling van je eigen vaardigheden als projectmanager, dit doen we met rollenspelen en individuele en groepsopdrachten. Door ook praktijkervaringen te gebruiken in de opleiding leer de deelnemer de projectmanagementcompetenties bewuster hanteren.

IPMA-C Theorie

Tijdens de IPMA-C training komen alle technische-, gedragsmatige- en contextuele competenties uit de Nederlands Competence Baseline aan bod.
De inhoud van deze training sluit goed aan op de exameneisen.
Tijdens de sessies is er veel ruimte voor de ontwikkeling van je eigen vaardigheden als projectmanager, dit doen we met rollenspelen en individuele en groepsopdrachten.
Door ook praktijkervaringen te gebruiken in de opleiding leer de deelnemer de projectmanagementcompetenties bewuster hanteren.

De programma-onderdelen zijn:
Aftrap, Project Start Up, Risicomanagement, De projectorganisatie, Planning, De projectopdracht, Uitvoering deel 1, Uitvoering deel 2, Projectafsluiting, Examentraining en evaluatie.

IPMA-C Theorie doelgroep

Het IPMA-C level is bedoeld voor projectmanagers met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van het managen van beperkt complexe projecten of deelprojecten.

IPMA-C Theorie voorkennis en niveau

U dient over de basiskennis en -vaardigheden van projectmanagement op IPMA-D niveau te beschikken. U hoeft niet in het bezit te zijn van het IPMA-D certificaat, maar het strekt wel tot aanbeveling.

IPMA-C Theorie duur

5 dagen

IPMA-C Theorie examendetails

Examenonderwerpen
Het verwerven en versterken van technische, gedragsmatige en contextuele competenties van projectmanagement.

Examen
Het IPMA-C examen bestaat uit 2 delen, t.w. het theorie-examen, gebaseerd op de eindtermen NCB3, dat schriftelijk wordt afgenomen en het mondelinge examen, gebaseerd op een 360° feedback analyse en een projectrapport.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij IPMA-C incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een IPMA-C incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie IPMA. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van IPMA binnen uw organisatie door een gecertificeerde IPMA expert.

Heeft u een vraag over: IPMA-C Theorie

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning

1.850,00
1.850,00
775,00
75,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram