info@dictsolutions.com
0800-2224449

Google Drive

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

Google Drive cursusbeschrijving

Google Drive biedt bedrijven en gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze altijd en overal documenten te maken, te wijzigen of te bekijken via een Internet browser. Google Drive biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren, tekeningen, datatabellen en opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot. Het basisgebruik van Google Drive is voor iedereen begrijpelijk. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om een goed begrip te krijgen van de mogelijkheden van Google Apps in het dagelijks gebruik.

Google Drive

Google Drive biedt bedrijven en gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze altijd en overal documenten te maken, te wijzigen of te bekijken via een Internet browser. Google Drive biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren, tekeningen, datatabellen en opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot. Het basisgebruik van Google Drive is voor iedereen begrijpelijk. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om een goed begrip te krijgen van de mogelijkheden van Google Apps in het dagelijks gebruik. De volgende onderwerpen worden behandeld :

Google Drive introductie

Overzicht functionaliteit, delen van documenten, online samenwerken, printen, mailen van documenten.

Google Drive

Google Drive als netwerkschijf, documenten plaatsen bij Google Drive.

Google Documents

Overzicht functionaliteit, tekst invoeren, tekst bewerken en opmaken, revisie historie, voorbeelden van bedrijfstemplates en zelf een template maken.

Google presentaties

Overzicht functionaliteit, presentatie maken en opmaak, presentatie publiceren.

Google Spreadsheets

Overzicht functionaliteit, Excel importeren, opmaak spreadsheet, werken met kolommen, samenwerken, grafieken maken, andere data bronnen aansluiten op een Google Spreadsheet, voorbeelden van spreadsheets voor bedrijfsgebruik.

Google Forms

Overzicht functionaliteit, een formulier maken op basis van een spreadsheet, een notificatie mail maken op basis van een formulier, een formulier versturen per mail, een formulier publiceren, de resultaten van een enquêteformulier publiceren, voorbeelden van formulier gebruik.

Google Drawings

Overzicht functionaliteit, een flow diagram maken.

Google Drive doelgroep

Eindgebruikers van Google

Google Drive voorkennis en niveau

Geen, MBO

Google Drive duur

1 dagdeel

Heeft u een vraag over: Google Drive

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

15,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram