info@dictsolutions.com
0800-2224449

Cobit 5 Foundation

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
De COBIT Foundation training bespreekt de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT governance framework en legt uit hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In de training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases. De cursus helpt professionals te begrijpen hoe COBIT te gebruiken in een logische en pragmatische manier. In de training zit ook een separate module die bedoeld is om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden voor het COBIT Foundation Examen die op dezelfde locatie gehouden wordt.

Cobit 5 Foundation cursusbeschrijving

De COBIT®5 Foundation training bespreekt de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT governance framework en legt uit hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In de training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases. De cursus helpt professionals te begrijpen hoe COBIT te gebruiken in een logische en pragmatische manier. In de training zit ook een separate module die bedoeld is om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden voor het COBIT Foundation Examen die op dezelfde locatie gehouden wordt.

Programma Cobit 5 Foundation

- Reageren op IT Challenges
- Introductie tot IT Governance en COBIT
- Overview van het COBIT Framework
- Overview van de COBIT Componenten – Deel I
- Overview van de COBIT Componenten – Deel II
- COBIT en de IT omgeving
- COBIT: Resources en voordelen

Bent u geïnteresseerd in een incompany training voor COBIT 2019 of COBIT 5 gebruik dan het Maatwerk- en incompany trainingen formulier.

Indien u zich wilt inschrijven voor een vervolgmodule, kijk dan naar COBIT 5 implementation of COBIT 5 Assessor.

Cobit 5 Foundation doelgroep

De training is bedoeld voor IT Service Managers, IT Consultants, IT Auditors, Business managers en uiteraard iedereen die meer wil weten van COBIT. De onderwerpen zijn in bijzonder relevant voor deelnemers die • als doelstelling hebben om de IT afdeling beter afgestemd te krijgen met de business (requirements). • als taak hebben om regels, wetgeving en standaarden te vertalen en door te voeren in IT doelstellingen. • Begrijpen dat veel organisaties COBIT® gebruiken om hun IT Governance in te richten en meer over COBIT® willen weten?

Cobit 5 Foundation voorkennis en niveau

Zoals de meeste Foundation trainingen bij DICT is geen voorkennis vereist, maar enig begrip van IT governance is een voordeel.

Cobit 5 Foundation duur

3 dagen

Cobit 5 Foundation examendetails

Examen
50 multiple-choice vragen-50%
Duur 40 minuten
Gesloten boek

Cobit 2019 Foundation

Bent u meer geïnteresseerd in deze variant? Neem contact op met onze trainingsadviseurs voor de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over: Cobit 5 Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

1.175,00
1.175,00
45,00
270,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram