info@dictsolutions.com
0800-2224449

BISL Foundation

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
BISL® Foundation Business Information Services Library (BiSL) is een framework met ondersteunende best practices in het functionele beheersdomein dat zich richt op Informatievoorziening binnen de gebruikersorganisatie, verkregen uit deze informatiesystemen.  

BISL Foundation

Business Information Services Library (BiSL) is een framework met ondersteunende best practices in het functionele beheersdomein dat zich richt op Informatievoorziening binnen de gebruikersorganisatie, verkregen uit informatiesystemen. BiSL kent nauwe aansluiting met ICT op het bedrijfsproces. Voor velen is juist deze aansluiting met de naastliggende domeinen (Applicatiebeheer en Technisch beheer) niet helder. Na afloop van deze twee-daagse training bent u in staat de context van het BiSL-framework te verwoorden en kent u de onderling verhouding tussen functioneel-, applicatie-, technisch beheer (BiSL, ASL en ITIL). U krijg inzicht in het BiSL-framework en de interne samenhang van de processen.

Deze kennis is uitstekend te combineren met die van ITIL 4 Foundation en/of ASL Foundation, maar ook met Agile Scrum zoals in deze blog te lezen is.

BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation.

BISL Foundation  doelgroep

Het examen BiSL Foundation is bedoeld voor professionals die in de dagelijkse praktijk met functioneel beheer bezig zijn: behalve de traditionele functionele (applicatie-) beheerder zijn dat informatiemanagers, business consultants/analisten/managers/informatiemanagers en anderen die (in)direct betrokken zijn bij functioneel beheer binnen de organisatie.

BISL Foundation  voorkennis en niveau

Minimaal een half jaar ervaring in een applicatie management omgeving wordt aanbevolen.

BISL Foundation  duur

2 dagen (optioneel kan op de laatste dag ter afsluiting examen gedaan worden).

BISL Foundation (APMG) examendetails

  • De context van BiSL
  • De inhoud en structuur van BiSL
  • Het toepassen van BiSL

Examen

Het examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen. De deelnemer moet in 1 uur 26 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 65%.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij BISL foundation incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een BISL Foundation incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie BISL Foundation. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van BISL binnen uw organisatie door een gecertificeerde BISL expert.

Heeft u een vraag over: BISL Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

790,00
790,00
790,00
30,00
170,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram