info@dictsolutions.com
0800-2224449

BIM Foundation (Exin)

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

BIM Foundation (Exin) cursusbeschrijving

Het EXIN-examen Business Information Management Foundation plaatst informatievoorziening in de organisatie centraal. Wat zijn de behoeften?

BIM Foundation (Exin)

Het EXIN-examen Business Information Management Foundation plaatst informatievoorziening in de organisatie centraal. Wat zijn de behoeften? Welke eisen en wensen stelt de organisatie aan de IT-dienstverlening? Hoe stuurt de afnemer de IT-dienstverlening aan en hoe ondersteunt de IT-dienstverlener de gebruiker?

Business informatiemanagement wordt in Nederland aangeduid als informatiemanagement en functioneel beheer. BiSL is het bestaande framework voor business informatiemanagement. Het framework beschrijft de processen en activiteiten en ondersteunt dit met een set van best practices. Wie slaagt voor dit examen kan Business informatiemanagement in de praktijk toepassen.

De onderwerpen van deze module zijn: Doel en achtergrand business-informatiemangement, gebruikersbeheer, functionaliteitenbeheer, verbindende processen, richtinggevende en sturende processen.

BIM Foundation (Exin) doelgroep

Deze module is uitstekend geschikt voor IT-ers en niet-IT’ers die een verantwoordelijkheid hebben voor de informatievoorziening van een organisatie. Zij hebben in hun functie een rol bij het aansturen, richting geven en de uitvoering van (IT)-dienstverlening. Het examen is ook geschikt voor iedereen die op een andere wijze nauw betrokken is bij de informatievoorziening van het bedrijf.
Voorbeelden van functies zijn: Functioneel beheerder, Business Systems Administrator, Super User, Informatie-architect, Corporate Information Officer, Service Manager, Informatie Manager en de Business Unit Manager die verantwoordelijk is voor de inrichting van het functioneel beheer.

BIM Foundation (Exin) voorkennis en niveau

Geen

 

BIM Foundation (Exin) duur

2 dagen (optioneel kan op de laatste dag ter afsluiting examen gedaan worden).

BIM Foundation (Exin) examendetails

Examenonderwerpen
Doel en achtergrond van business-informatiemanagement: 25%, Gebruiksbeheer: 20%, Functionaliteitenbeheer: 20%, Verbindende processen (uitvoerend): 15%
Sturende processen: 20%

Examen
Het examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen
De deelnemer moet in 1 uur 26 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 65%.

Heeft u een vraag over: BIM Foundation (Exin)

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

30,00
200,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram