info@dictsolutions.com
0800-2224449

ASL Foundation

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

ASL Foundation

Application Services Library, (ASL), biedt een framework met ondersteunende best practices voor de uitvoering en inrichting van applicatiemanagement.

ASL Foundation Cursusbeschrijving

Bij Applicationmanagement gaat het om het managen van het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van applicaties (applicatieprogrammatuur en de ((gegevens-) structuren) op een bedrijfsmatig verantwoorde manier.
Application Services Library, (ASL) is de standaard voor de uitvoering en inrichting van applicatiemanagement, waaronder het inrichten van beheerprocessen als incidentbeheer, capaciteitsbeheer, continuïteitsbeheer en onderhoudsprocessen als impactanalyse ontwerp en implementatie. Nieuwe releases van software volgen elkaar steeds sneller op, daardoor wordt het belang van applicatiemanagement steeds groter.
Voor organisaties is gestroomlijnd applicatiemanagement een essentiële voorwaarde voor continuïteit in systemen. Deelnemers laten met het certificaat zien dat zij vertrouwd zijn met het begrippenkader, de processen en de activiteiten van applicatiemanagement.

Toch meer interesse in het functionele beheers domein dat zich richt op de informatievoorziening, dan past de BiSL Foundation training misschien beter bij u.

ASL Foundation doelgroep

De module richt zich op iedereen die in de dagelijkse praktijk met applicatiemanagement bezig is: applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers. IT-managers die het applicatiemanagement in hun organisatie willen professionaliseren en interne klanten een vlekkeloze performance en goede service willen bieden.

ASL Foundation voorkennis en niveau

Minimaal een half jaar ervaring in een applicatie management omgeving wordt aanbevolen.

 

ASL Foundation duur

2 dagen

ASL Foundationexamendetails

Examenonderwerpen ASL Foundation

De context van ASL
De processen van ASL
Het gebruik van ASL

Examen ASL Foundation

Het examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen

De deelnemer moet in 1 uur 26 of meer correcte antwoorden geven om te slagen - 65%.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij ASL Foundation incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een ASL Foundation via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van ASL binnen uw organisatie door een ervaren ASL consultant/trainer .

 

Heeft u een vraag over: ASL Foundation

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

790,00
790,00
790,00
30,00
170,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram