info@dictsolutions.com
0800-2224449
Offerte

Agile Scrum Product Owner

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?
Bij Agile Scrum gaat het om ontwikkelactiviteiten binnen de context van een algehele Service and Product Lifecycle, op een wijze die de klant de grootst mogelijke waarde biedt. De Product Owner verschaft daarvoor aanwijzingen, maakt definitieve beslissingen en zorgt ervoor dat het Team de juiste doelstellingen hanteert. De Product Owner is actief betrokken bij, communiceert duidelijk met en luistert zorgvuldig naar de argumenten van het Team. Binnen de context van de grotere bedrijfsdoelen van de organisatie verschaft de Product Owner niet alleen de visie, maar ook de grenzen waarbinnen deze visie gerealiseerd moet worden. Dat wordt bereikt door het creëren, bijhouden en prioriteren van de waardegedreven Product Backlog. Het is de verantwoordelijkheid van de Product Owner om ervoor te zorgen dat het project een goed rendement oplevert. Een goede Product Owner kent het bedrijf en de markt, fungeert als de stem van de klant (intern of extern), beheert de levensduur van het product of de service en weegt de behoefte aan zowel functionele als niet-functionele vereisten af. Tot de Scrum-werkwijzen behoort het opzetten van multidisciplinaire en zelfsturende teams, die aan het eind van elke iteratie of Sprint een werkend product leveren. De certificering richt zich op het implementeren van Agile of Scrum op de werkplek en het aannemen van de rol van Product Owner. Het examen EXIN Agile Scrum Product Owner maakt deel uit van het EXIN-kwalificatieprogramma en is ontwikkeld in samenwerking met internationale deskundigen op dit gebied.

Agile Scrum Product Owner cursusbeschrijving

Bij Agile Scrum gaat het om ontwikkelactiviteiten binnen de context van een algehele Service and Product Lifecycle, op een wijze die de klant de grootst mogelijke waarde biedt. De Product Owner verschaft daarvoor aanwijzingen, maakt definitieve beslissingen en zorgt ervoor dat het Team de juiste doelstellingen hanteert. De Product Owner is actief betrokken bij, communiceert duidelijk met en luistert zorgvuldig naar de argumenten van het Team. Binnen de context van de grotere bedrijfsdoelen van de organisatie verschaft de Product Owner niet alleen de visie, maar ook de grenzen waarbinnen deze visie gerealiseerd moet worden. Dat wordt bereikt door het creëren, bijhouden en prioriteren van de waardegedreven Product Backlog. Het is de verantwoordelijkheid van de Product Owner om ervoor te zorgen dat het project een goed rendement oplevert.

Een goede Product Owner kent het bedrijf en de markt, fungeert als de stem van de klant (intern of extern), beheert de levensduur van het product of de service en weegt de behoefte aan zowel functionele als niet-functionele vereisten af.

Tot de Scrum-werkwijzen behoort het opzetten van multidisciplinaire en zelfsturende teams, die aan het eind van elke iteratie of Sprint een werkend product leveren. De certificering richt zich op het implementeren van Agile of Scrum op de werkplek en het aannemen van de rol van Product Owner.

Het examen EXIN Agile Scrum Product Owner maakt deel uit van het EXIN-kwalificatieprogramma en is ontwikkeld in samenwerking met internationale deskundigen op dit gebied.

Heeft u nog geen basiskennis met betrekking tot Agile Scrum? Dan raden wij u aan eerst de Agile Scrum Foundation of Agile scrum Foundation Fast Track training te volgen.

Wilt u de variant van scrum.org volgen? De Professional Scrum Product Owner (PSPO-1) is ook bij D-ICT Solutions beschikbaar.

Agile Scrum Product Owner (Exin) doelgroep

De Agile-denkwijze is vooral bekend binnen het domein van softwareontwikkeling, maar de principes ervan worden steeds vaker toegepast in andersoortige projecten, waardoor Agile snel een algemeen gebruikte techniek voor projectmanagement aan het worden is. Scrum is de meest gebruikte Agile-methodologie en is geschikt voor alle professionals die hun kennis up-to-date willen houden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en projectmanagement, en dan met name voor degenen die projecten leiden of eraan deelnemen. De rol van Product Owner richt zich op het bieden van waarde voor de klant en waarde voor het bedrijf door middel van technieken voor projectmanagement.

De certificering is met name geschikt voor professionals op het gebied van projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en bedrijfsmanagement.

Agile Scrum Product Owner (Exin) voorkennis en niveau

Kennis van Scrum terminologie wordt verondersteld. Een examen Agile Scrum Foundation of vergelijkbaar is sterk aangeraden.

Agile Scrum Product Owner (Exin) duur

2 dagen, optioneel kan op de laatste dag het examen gedaan worden.

Agile Scrum Product Owner (Exin) examendetails

Examenonderwerpen
Agile-manier van denken
Rol van Product Owner
Beheer van de Product Backlog
Complexe projecten
Waarde toevoegen

Examendetails
Aantal vragen: 40

Cesuur: 65 % (26 van 40)
Open boek/notities: Nee
Elektronische hulpmiddelen toegestaan: Nee
Praktijkpopdrachten: Ja, in de verplichte training.
Examenduur: 90 minuten

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij Agile Scrum Product Owner incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een Agile Scrum Product Owner incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie Agile Scrum. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van Agile Scrum  binnen uw organisatie door een gecertificeerde Agile expert.

Heeft u een vraag over: Agile Scrum Product Owner

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

890,00
30,00
230,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
 • ASL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • BiSL® is a registered trademark of ASL BiSL Foundation
 • The COBIT® 5 logo is a trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • The Accredited by APMG International Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • ITIL® and PRINCE2® are registered trade marks of AXELOS Limited.
 • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
 • The APMG International AgilePM and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International ISO/IEC 27001 and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • The APMG International Change Management and Swirl Device logo is a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.
 • APMG International ISO/IEC 27001 is a trademark of The APM Group Limited, All rights reserved.
 • COBIT® is a registered trademark of Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®).
 • AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.
 • APMG International Change Management is a trademark of The APM Group Limited. All rights reserved.
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Bent u geïnteresseerd in gratis deelname aan onze Scrum in de praktijk webinar?

Vul dan hier uw emailadres in en ontvang uw uitnodiging in uw mailbox!

 

Trainingen in de spotlight: 

- Agile Scrum Foundation met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 8-9 maart 2021

- ASL Foundation met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 16 & 23 maart 2021

- IPMA D met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 22-25 maart 2021

- ITIL V3 Service Transition met startgarantie in Amsterdam of virtueel / live online op 22-24 maart 2021

Neem contact op met één van onze trainingsadviseurs via de livechat, telefoon of mail voor een korting of eventueel een gratis apple device bij uw training!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

0
  0
  Uw bestellingen
  Geen bestellingenNaar overzicht trainingen
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram