info@dictsolutions.com
0800-2224449

Agile PM Practitioner

Kort
Algemene informatie
Doelgroep
Voorkennis en niveau
Duur
Examen details
Extra info
Vragen?

Agile PM Practitioner cursusbeschrijving

Agile PRINCE2 ™ als 's werelds meest complete projectmanagement oplossing, combineert de flexibiliteit en het reactievermogen van agile met framework van PRINCE2®. PRINCE2 Agile is een extensie module, op maat gemaakt, voor vooruitstrevende organisaties en personen die al profiteren van PRINCE2 en die graag meer informatie willen hoe agile methoden toegepast kunnen worden in combinatie met PRINCE2. PRINCE2 Agile is een vorm van tailoring van PRINCE2 waarbij Agile frameworks als Scrum, Kanban en Lean Startup worden gebruikt bij het realiseren van het projectresultaat. Met het nieuwe PRINCE2 Agile manual wordt niet alleen de combinatie van beide methoden beschreven, ook de verschillende populaire Agile methoden en de bijbehorende concepten, aandachtsgebieden, technieken en gedragingen komen uitgebreid aan bod. Deze cursus bereidt u ook voor de APMG PRINCE2 Agile Practitioner examen.

Agile PM Practitioner

Agile PRINCE2 ™ als 's werelds meest complete projectmanagement oplossing, combineert de flexibiliteit en het reactievermogen van agile met framework van PRINCE2®.
PRINCE2 Agile is een extensie module, op maat gemaakt, voor vooruitstrevende organisaties en personen die al profiteren van PRINCE2 en die graag meer informatie willen hoe agile methoden toegepast kunnen worden in combinatie met PRINCE2.
PRINCE2 Agile is een vorm van tailoring van PRINCE2 waarbij Agile frameworks als Scrum, Kanban en Lean Startup worden gebruikt bij het realiseren van het projectresultaat. Met het nieuwe PRINCE2 Agile manual wordt niet alleen de combinatie van beide methoden beschreven, ook de verschillende populaire Agile methoden en de bijbehorende concepten, aandachtsgebieden, technieken en gedragingen komen uitgebreid aan bod.
Deze cursus bereidt u ook voor de APMG PRINCE2 Agile Practitioner examen.

Agile PM Practitioner (APMG) doelgroep

Projectmanagers, projectleiders en teammanagers die de PRINCE2 manier van managen willen combineren met een Agile productoplevering.

Agile PM Practitioner (APMG) voorkennis en niveau

PRINCE2 practitioner certificaat

Agile PM Practitioner (APMG) duur

2 dagen inclusief examentraining en examen

Agile PM Practitioner (APMG) examendetails

Examenonderwerpen
Lifecycle and Products
People and Roles
Techniques
Planning and Control

Examen
Het examen is alleen in het Engels beschikbaar, en het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen.
De deelnemer moet in 2,5 uur 30 of meer correcte antwoorden geven om te slagen. Als Engels niet uw moeder- of bedrijfstaal is dan krijgt u 40 min. extra.

Gratis implementatieworkshop / implementatiesessie bij Agile PM incompany training

Indien u uw bedrijf inschrijft voor een Agile PM incompany via D-ICT Solutions, mag u altijd één van onze trainers/consultants bij u langs laten komen (of virtueel) voor een implementatiesessie Agile PM. Tijdens deze middag of ochtend krijgt u een advies met betrekking tot het optimaliseren of inrichten van Agile PM binnen uw organisatie door een gecertificeerde expert.

Heeft u een vraag over: Agile PM Practitioner

Neem gerust contact met ons op als u geen geschikte datum kunt vinden.

‘’alle klassikale trainingen zijn altijd virtueel / live online bij te wonen. Als meest flexibele partij zijn er altijd meerdere opties beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u geen geschikte optie kunt vinden. ‘’

Planning
(vul eerst het aantal in en klik dan op de knop in winkelmand)

390,00
30,00
D-ICT Solutions
Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
KvK 34143398
BTW NL810633474B01
Bank 45.50.16.429
+31 (0)20 – 2050324
info@dictsolutions.com
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram